A A A K K K
для людей із порушенням зору
Драгівська громада
Закарпатська область, Хустський район

Новини

Дата: від до Скинути

Кіберполіція  інформує

Кіберполіція інформує

«Лють» – це воєнізований підрозділ поліції нового зразка. Основні завдання — відсіч та стримування збройної агресії проти України, проведення штурмових дій, знешкодження диверсійно-розвідувальних груп і незаконних збройних формувань ворога, аеророзвідка, виявлення позицій ворога та знищення противника. До лав штурмової бригади запрошують вмотивованих, рішучих та патріотично налаштованих людей. На кандидатів, які пройдуть спеціальний відбір, чекає високоякісна підготовка. Якщо ви, готові долучитися до лав штурмової бригади «Лють» та захищати Україну, звертайтеся за телефоном 097-725-25-13 або до найближчого центру зайнятості. Анкету кандидата можна також заповнити на сайті https://nabir.np.gov.ua/.

10:59 22.11.2023

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ОГОЛОШЕННЯ КОНКУРСУ   на заміщення вакантної посади директора КП «Драгівське комунальне підприємство»  Драгівської сільської  ради.

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ОГОЛОШЕННЯ КОНКУРСУ на заміщення вакантної посади директора КП «Драгівське комунальне підприємство» Драгівської сільської ради.

Драгівська  сільська рада 15 листопада 2023 року ОГОЛОШУЄ КОНКУРС на заміщення вакантної посади директора КП «Драгівське комунальне підприємство»  Драгівської сільської  ради.

11:45 15.11.2023

ДО УВАГИ ПЛАТНИКІВ ПОДАТКІВ!

ДО УВАГИ ПЛАТНИКІВ ПОДАТКІВ!

Порядок заповнення реквізиту «Призначення платежу» платіжної інструкції під час сплати (стягнення) податків, зборів, митних, інших платежів, єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, внесення авансових платежів (передоплати), грошової застави, а також у разі їх повернення

11:40 14.11.2023

Проведення  профілактичних заходів під умовною назвою "Безпечні  шляхи- осінь 2023 року"

Проведення профілактичних заходів під умовною назвою "Безпечні шляхи- осінь 2023 року"

             У зв’язку з проведенням на території обслуговування Хустського РУП ГУНП в Закарпатській області додаткових профілактичних заходів, спрямованих на зниження аварійності та тяжкості наслідків під умовною назвою «Безпечні шляхи – осінь 2023 року», вживаються заходи із забезпечення населення, передусім дітей, велосипедистів світло відбиваючими жилетами або іншими світлоповертальними елементами. Це і стало темою зустрічі голови  Драгівської  сільської  ради  Михайла  Довганича  та  старости  Золотарівського  старостинського  округу   Василя Сливки  із начальником сектору реагування патрульної поліції Хустького РУП ГУНП в Закарпатській області, майором поліції Русланом Дудашем. 

10:12 27.10.2023

МОЗ повідомляє

МОЗ повідомляє

МОЗ повідомляє: Які обмеження накладаються на дітей, які не мають щеплення від кору

10:39 18.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь